Ryhmäliikunta

Kuntojumppa

Kaiken ikäisille ja kuntoisille sopiva ryhmäliikuntatunti jossa liikutaan vaihtelevasti eri lihaskuntoliikkeiden ja joskus tanssillistenkin liikkeiden tahdissa.
Tunnin lopussa venyttelyt.
Sopii kaikille!

RVP-muokkaus

Menevää musiikkia ja hyvä fiilis perus jumppaliikkeiden kanssa. Tiukkaa treeniä reisille, vatsalle ja pakaralle.

Voimaharjoittelu

Jos tykkäät treenata kovaa, tunti on sinulle! Vaatii aiempaa kokemusta kuntosaliharjottelusta. Supersarjoina suoritettava vastusharjoittelu.

 

FCN Painopallo

Treenataan toiminnalisia lihaskuntoliikkeitä painopalloja vastuksena käyttäen.
Tunti sopii kaikille!
Tule testaamaan jotain uutta ja haasta itsesi.

Kahvakuula

Kahvakuula on lihaskuntotunti, jossa liikkeitä tehdään kahvakuulien kanssa. Kuulatunnit sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa lihaskuntoaan ja saada vaihtelua perinteiseen saliharjoitteluun. Kuulia on eri painoisia, jotta jokainen voi valita itselleen sopivan.

LesMills BodyCombat®

BodyCombat on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily).

LesMills Grit Strength®

GRIT on uusin LesMillsin lisensoimista ryhmäliikuntalajeista. Se on suunniteltu modernille treenaajille, sekä niille, jotka pitävät korkeamman intensiteetin treeneistä. GRIT STRENGTH on intensiivinen tehotreeni, jossa yhdistetään käsipainot, tanko ja penkki huippumusiikin kanssa. Täydellinen treeni vartalon lihasmassan kasvattamiseen ja kehon kunnossapitoon. Huippukuntoinen keho nopeasti.

  • Kehittää voimaa ja hioo kaikkia kropan lihaksia
  • Pistää kehosi metaboliikan ylikierroksille, jotta poltat kaloreita pitkään myös treenien jälkeen
  • Stimuloi kasvuhormonituotantoa, joka auttaa polttamaan kehon rasvaa ja kehittäen samalla lihaksia

 LesMills BodyPump®

BodyPump on alkuperäinen Les Millsin tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Se muokkaa, virittää ja voimistaa koko kehoasi, nopeasti.  BodyPumpissa yhdistuu koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni.

Sh’bam®

on yksinkertaisista mutta hauskoista tanssiliikkeistä koostuva tunti, joka on täydellinen tapa kohottaa kuntoa sekä vapauttaa sisäinen tanssijasi.

Spinning

11224234_851986824896477_7809163746544337443_o

Energinen sisäpyöräilytunti, jossa hiki lentää! Spinningtunnilla kohotetaan erityisesti aerobista kuntoa, joten se vahvistaa sydäntä, verenkiertoa ja hengityselimistöä. Spinning ei kuormita niveliä. Tervetuloa kohottamaan kuntoa hyvän musiikin pariin!

 

TRX®

TRX-harjoittelu on yksi uusimmista ja tehokkaimmista treenimuodoista maailmassa. TRX on kevyt, kannettava harjoitusväline voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen.

 

Virtuaalitunnit

FitClubilla on tarjolla myös valikoima virtuaalitunteja. Ryhmäliikuntakalenterissa on joitakin ohjelmoituja virtuaalitunteja, mutta virtuaalitunteja voit käyttää myös juuri silloin, kun se sinulle sopii!

Aina, jos spinning-sali tai ryhmäliikuntatila on tyhjä, voit laittaa itsellesi käyntiin virtuaalitunnin. Ei tarvitse huolehtia, onko pian alkamassa ohjattu tai ohjelmoitu tunti, oma tuntisi tällöin vain keskeytyy. Eli rohkeasti kokeilemaan, paina nappia ja valkokangas laskeutuu – oma jumppasi on juuri siinä, juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Henkilökuntamme auttaa sinua virtuaalituntien kanssa enemmän kuin mielellään.

Tällä hetkellä valikoimissamme:

Spinning:
30min Basic
45min
60min

Ryhmäliikuntatila:
Step 45min + core 15min
Kahvakuula tekniikkatunti (30min)
Kahvakuula 45min + venyttely 15min
Syvävenyttely 55min
FCN Tanssi

LesMillsiltä:

BodyPump®      

BodyCombat®        

CXWORX®   

BodyBalance®  

Sh`bam®  

RPM®

Kaikista tunneistä löytyy eri pituisia versioita!