Henkilökunta & Ohjaajat

Krista Friman

Kuntosalivastaava, Personal Trainer, Ryhmäliikuntaohjaaja

Sini Lakanen

Asiakaspalvelu, Ryhmäliikuntaohjaaja

Linda Johansson

Ryhmäliikuntaohjaaja, Personal Trainer

Olen kolmekymppinen liikunnan ammattilainen. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa kaksitoista vuotta ja kuntosaliohjaajana/ personal trainerina olen työskennellyt nyt noin seitsemän vuotta.

FitClubilla olen ollut töissä marraskuusta 2014 saakka ja täällä ohjaan ryhmäliikuntaa ja toimin personal trainerina.

Rakastan ohjata ryhmäliikuntaa, koska siinä välittyy parhaiten asiakkaiden liikunnan ilo ja hyvä fiilis. Yksilöasiakkaiden kanssa lähden haastamaan heitä niin fyysisesti kuin henkisestikin niin että pääsemme yhdessä laadittuihin tavoitteisiin.
Palkitsevinta tässä työssä on olla tekemisissä erilaisten ja eri kuntoisten ihmisten kanssa ja nähdä asiakkaiden kehittyvän ja oppivan uutta.

Minna Kainulainen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Olen 39-vuotias erityisluokanopettaja ja koulutettu TRX-ohjaaja. Toimin työni ohella myös KouluCoaching-valmentajana. Vannon positiivisen pedagogiikan nimeen ja tällä samalla asenteella haluan tuoda ohjaamilleni TRX-tunneille positiivista energiaa, hyvää mieltä ja onnistumisen kokemuksia.

TRX-harjoittelu on tehokas tapa treenata niin voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä erityisesti kehittää keskivartalon tukilihaksia ja kehon hallintaa. TRX:n suurimpiin etuihin kuuluu se, että se antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet – olitpa sitten vasta alkamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia.

Tanja Vesterinen

Ryhmäliikunta ja Personal Trainer

Miku Sarkkinen

Urheiluhieroja

Henna Savilampi

Ryhmäliikuntaohjaaja