Ryhmäliikunta

Senioriliikunta

Kuntosaliharjoittelua yli 60-vuotiaille.
Vaihtoehtoisesti pidämme myös luentoja esimerkiksi seniori-ikäisten ruokavalioon liittyen.
Lämpimästi tervetuloa!

RVP-muokkaus

Tiukkaa treeniä reisille, vatsalle ja pakaralle.

Voimaharjoittelu

Jos tykkäät treenata kovaa, tunti on sinulle! Vaatii aiempaa kokemusta kuntosaliharjottelusta. Supersarjoina suoritettava vastusharjoittelu.

Crosstraining

Tehokas 45min. toiminnallinen treeni ulkona.                                                                                                        Tunnilla treenataan jokaisen oman kuntotason mukaan.
Pääset kokeilemaan mm.traktorin renkaan kääntöä ja kahvakuulaliikkeitä.
Kaikki rohkeasti mukaan!

FCN Painopallo

Treenataan toiminnalisia lihaskuntoliikkeitä painopalloja vastuksena käyttäen.
Tunti sopii kaikille!
Tule testaamaan jotain uutta ja haasta itsesi.

Kahvakuula

Kahvakuula on lihaskuntotunti, jossa liikkeitä tehdään kahvakuulien kanssa. Kuulatunnit sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa lihaskuntoaan ja saada vaihtelua perinteiseen saliharjoitteluun. Kuulia on eri painoisia, jotta jokainen voi valita itselleen sopivan.

Kehonhuolto + putkirullaus

Kehonhuolto on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti. Tunnilla käytetään apuna rullaa, omaa kehoa ja keppiä. Tällä tunnilla harjoitat myös liikkuvuutta.

LesMills BodyBalance®

BodyBalancessa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat holistisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino.

LesMills BodyCombat®

BodyCombat on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily).

LesMills Grit Strength®

GRIT on uusin LesMillsin lisensoimista ryhmäliikuntalajeista. Se on suunniteltu modernille treenaajille, sekä niille, jotka pitävät korkeamman intensiteetin treeneistä. GRIT STRENGTH on intensiivinen tehotreeni, jossa yhdistetään käsipainot, tanko ja penkki huippumusiikin kanssa. Täydellinen treeni vartalon lihasmassan kasvattamiseen ja kehon kunnossapitoon. Huippukuntoinen keho nopeasti.

  • Kehittää voimaa ja hioo kaikkia kropan lihaksia
  • Pistää kehosi metaboliikan ylikierroksille, jotta poltat kaloreita pitkään myös treenien jälkeen
  • Stimuloi kasvuhormonituotantoa, joka auttaa polttamaan kehon rasvaa ja kehittäen samalla lihaksia

 

LesMills BodyPump®

BodyPump on alkuperäinen Les Millsin tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Se muokkaa, virittää ja voimistaa koko kehoasi, nopeasti.  BodyPumpissa yhdistuu koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni.

Sh’bam®

on yksinkertaisista mutta hauskoista tanssiliikkeistä koostuva tunti, joka on täydellinen tapa kohottaa kuntoa sekä vapauttaa sisäinen tanssijasi.

Saunajooga 

Saunayoga on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Saunayoga-sarja kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

Saunayoga sopii lempeäksi treeneiksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Saunajooga ainakin aluksi FitClubilla tilaustuntina kaveri- tai työporukalle – lisäksi tarjolla erilaisissa FitClubin tapahtumapäivissä, esimerkiksi avoimilla ovilla. 

 

Spinning (SUOMIPOP, SUMMERSPINNING)

11224234_851986824896477_7809163746544337443_o

Energinen sisäpyöräilytunti, jossa hiki lentää! Spinningtunnilla kohotetaan erityisesti aerobista kuntoa, joten se vahvistaa sydäntä, verenkiertoa ja hengityselimistöä. Spinning ei kuormita niveliä. Tervetuloa kohottamaan kuntoa hyvän musiikin pariin!

Corebalance

Kehonhuoltotunti jossa tehdään keskivartaloa vahvistavia liikketä, tasapainoharjoitteita ja venytyksiä.
Sopii kaikille!

TRX®( EASY JA HARD)

TRX-harjoittelu on yksi uusimmista ja tehokkaimmista treenimuodoista maailmassa. TRX on kevyt, kannettava harjoitusväline voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen.

 

Virtuaalitunnit

FitClubilla on tarjolla myös valikoima virtuaalitunteja. Ryhmäliikuntakalenterissa on joitakin ohjelmoituja virtuaalitunteja, mutta virtuaalitunteja voit käyttää myös juuri silloin, kun se sinulle sopii!

Aina, jos spinning-sali tai ryhmäliikuntatila on tyhjä, voit laittaa itsellesi käyntiin virtuaalitunnin. Ei tarvitse huolehtia, onko pian alkamassa ohjattu tai ohjelmoitu tunti, oma tuntisi tällöin vain keskeytyy. Eli rohkeasti kokeilemaan, paina nappia ja valkokangas laskeutuu – oma jumppasi on juuri siinä, juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Henkilökuntamme auttaa sinua virtuaalituntien kanssa enemmän kuin mielellään.

Tällä hetkellä valikoimissamme:

Spinning:
30min Basic
45min
60min

Ryhmäliikuntatila:
Step 45min + core 15min
Kahvakuula tekniikkatunti (30min)
Kahvakuula 45min + venyttely 15min
Syvävenyttely 55min
FCN Tanssi

LesMillsiltä:

BodyPump®      

BodyCombat®        

Rpm®    

Sh`bam® 

BodyBalance®

Kaikista tunneistä löytyy eri pituisia versioita!