Henkilökunta & Ohjaajat

Linda Johansson

Kuntokeskus- ja  ryhmäliikuntavastaava,  Personal Trainer

Olen kolmekymppinen liikunnan ammattilainen. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa kaksitoista vuotta ja kuntosaliohjaajana/ personal trainerina olen työskennellyt nyt noin seitsemän vuotta.

FitClubilla olen ollut töissä marraskuusta 2014 saakka ja täällä työskentelen vastaanotossa, ohjaan ryhmäliikuntaa ja toimin personal trainerina.

Rakastan ohjata ryhmäliikuntaa, koska siinä välittyy parhaiten asiakkaiden liikunnan ilo ja hyvä fiilis. Yksilöasiakkaiden kanssa lähden haastamaan heitä niin fyysisesti kuin henkisestikin niin että pääsemme yhdessä laadittuihin tavoitteisiin.
Palkitsevinta tässä työssä on olla tekemisissä erilaisten ja erikuntoisten ihmisten kanssa ja nähdä asiakkaiden kehittyvän ja oppivan uutta.

 

Konsta Lehtiranta

Laskutus, ryhmäliikuntaohjaaja

Olen reilu 20-vuotias mies. Olen työskennellyt FitClubilla lokakuusta 2015 asti. Työnkuvaani kuuluu laskutus, sekä myynti FitClubilla ja Vihti Bowlingissa. Koulutukseltani olen lähihoitaja, ja sillä alalla olen työskennellyt viisi vuotta.

Pidän asiakaspalvelusta, koska saan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.

Tavoitteenani on kouluttaa itseäni liikunta-alalle.

Terhi Poikkeus

Ryhmäliikuntaohjaaja

Olen nelikymppinen urheilua rakastava, joka treenaa tosissaan vaan ei vakavissaan! Urheilu on minulle fyysisen hyvänolon, tasapainon ja ilon lähde. Samaa liikunnan riemua haluan välittää myös asiakkailleni!

Ryhmäliikunnanohjaajana olen keskittynyt erilaisiin syke-, lihaskunto- ja kehonhuoltolajeihin. Rakastan ennen kaikkea High Intensity Interval Training (HIIT) -tyyppisiä harjoitteita, jotka toimivat hyvänä vastaparina omalle kuntosaliharjoittelulleni. Yksikään HIIT-tunti ei olisi mitään ilman asiakkaita ja sitä mukaansa tempaavaa yhdessä tekemisen tunnetta! Ryhmäliikunnassa on voimaa! Myös Crossfitille ja kamppailulajeille löytyy paikka sydämestäni.

Olen koulutettu Personal Trainer,  pääpaino fysiikka- ja hypertrofiaharjoittelussa. Puhun vahvasti tekniikan ja mobiliteetin puolesta. Keho saa huomattavasti paremmat lähtökohdat ja voimantuottokapasiteetin, kun liikkuvuus, lihasaktivaatio ja omaan kehoon suhteutetut tekniset nyanssit ovat kunnossa. Tällä hetkellä harjoittelen omaksi ilokseni fysiikkaani kehittäen.

Minna Kainulainen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Olen 39-vuotias erityisluokanopettaja ja koulutettu TRX-ohjaaja. Toimin työni ohella myös KouluCoaching-valmentajana. Vannon positiivisen pedagogiikan nimeen ja tällä samalla asenteella haluan tuoda ohjaamilleni TRX-tunneille positiivista energiaa, hyvää mieltä ja onnistumisen kokemuksia.

TRX-harjoittelu on tehokas tapa treenata niin voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä erityisesti kehittää keskivartalon tukilihaksia ja kehon hallintaa. TRX:n suurimpiin etuihin kuuluu se, että se antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet – olitpa sitten vasta alkamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia.

Enni Leppälä

Ryhmäliikuntaohjaaja

Olen 19-vuotias ryhmäliikuntaohjaaja sekä jalkapallovalmentaja Veikkolasta.

FitClubilla ohjailen tällä hetkellä vakkarituntina Bodypumppia sekä tuurailen tarvittaessa muitakin tunteja. Omien ohjaustuntieni sekä jalkapallojoukkueeni valmentamisen lisäksi käyn viikottain todella monilla LesMills -tunneilla sekä puhdasta salitreeniä tulee tehtyä hyvin paljon.

Minulla on aina ollut erityisen palava intohimo urheiluun sekä ryhmässä liikkumiseen ja kilpaurheilutaustani löytyykin joukkuelajista jalkapallosta. Ryhmässä liikkumisessa välittyy aina parhaiten se urheilun loistava yhteinen fiilis sekä se, että ryhmässä jokainen pystyy haastamaan itseään aina hieman enemmän kuin yksin.

 

Juulia Malinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Petri Malinen

Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja

Jani Palm

Personal Trainer, ryhmäliikunnanohjaaja

Sini Lakanen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Pauliina Henttinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Miku Sarkkinen

Urheiluhieroja

Lotta Lehtiranta

Asiakaspalvelu