Koulutettu urheiluhieroja Fit Clubin tiloissa

Hierontapalvelun kotisivut: hierontamiku.fi

Ajanvaraukset / peruutukset puhelimitse tai sähköpostitse:
p. 045-1461076 (puhelu/WhatsApp/tekstiviesti)
hieronta@fitclub.fi

FitClubin jäsenille -5 € alennus kaikista normaalihinnoista.

Tervetuloa rentoutumaan ja laittamaan lihashuoltosi kuntoon. Olen Miku Sarkkinen, koulutettu Hieroja /urheiluhieroja ja lihashuollon ammattilainen. Olen valmistunut Lohjan Luksian Urheiluhieroja koulusta 2013. Liikuntataustani ja työskentelyni eri tasoisten urheilijoiden ja kuntoilijoiden parissa antavat minulle hyvän pohjan tarjota sinulle parhaan osaamiseni mukaiset palvelut.

Olitpa ammatti- tai penkkiurheilija tai muuten rentoutumisen tarpeessa, hierontavalikoimasta löytyy varmasti sinulle sopivin hoito muoto. Tutustu alla olevista linkeistä klassiseen hierontaan, sekä urheiluhierontaan ja paineaaltohoitoon sekä muihin palveluihin

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta on hyvin yksilöllistä ja tapahtuu aina hierottavan toiveiden mukaisesti. Hieronnan tarkoituksena on lievittää lihasjännitteitä ja rentouttaa vartalon lisäksi mieltä. Hieronta on sinun omaa aikaasi, jolloin voit keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Perinteinen (Klassinen) hieronta eroaa urheiluhieronnasta pääasiassa hierontaotteiden kautta. Klassisessa hieronnassa lihaksia hierotaan pituussuunnassa ja huomio keskittyy pinnallisten lihasten käsittelyyn. Urheiluhieronnassa lihaksia hierotaan eri suuntiin ja myös syvempiin lihaskerroksiin vaikuttaen. Urheiluhieronnassa voidaan tehdä myös hieronnan yhteydessä passiivisia venytyksiä ja liikerata hierontaa (mobilisoiva). 

Hierontaan sisältyy hoidon yhteydessä tarvittaessa:
Paineaalto hoito ( Shockwave )
Akupunktio hoito
Akupunktio vasara
Guasha käsittely
Kuivakuppaus
Lihaskalvo käsittely
Passiiviset venyttelyt

 

Shockwave-terapia eli paineaaltohoito

Shockwave-terapia eli paineaaltoterapia tarjoaa tehokkaan ratkaisun erilaisiin lihas- ja kudossairauksiin, kuten jänneliitosten ja kalvojen vaivoihin, niska-hartiaseudun kipuihin, jotka voivat aiheuttaa lihas- ja päänsärkyjä, sekä tenniskyynärpään, kalkkeutuneen olkapään, nivelrikon ja selluliitin hoitoon. Tämä menetelmä toimii kohdistamalla paineaaltoja kudoksiin, mikä edistää alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, auttaen kudoksia saamaan lisää happea ja näin nopeuttaen niiden paranemisprosessia.

 

X°CRYO terapia – Huippukylmähoito hyvinvoinnin tueksi

Suomessa kehitetty ja valmistettu X°CRYO on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Se soveltuu erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehduksien ja turvotuksen lieventämiseen polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä.
Ainutlaatuinen teknologia​

Sähkökäyttöinen X°CRYO-hoitolaite toimii ilman nestemäisiä kaasuja. Sen toiminta perustuu jäähdytetyn ilman suureen virtausnopeuteen ja tilavuuteen, jolloin ihon pintakudos voidaan jäähdyttää nopeasti.

Hoidettavalle alueelle saadaan aikaan niin sanottu thermoshokki turvallisesti ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa.

X°CRYO Kohdehoito hieronnan yhteydessä katsotaan tapauskohtaisesti.

 

X-Tone – Lihasstimulaatioterapia kehonmuokkaukseen

Lihasstimulaatioterapia, joka hyödyntää MMS-teknologiaa (Magnetic Muscle Stimulation), tarjoaa tehokkaan tavan lihasten tukemiseen ja kehonmuokkaukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa lihasten intensiivisen harjoittamisen kohdennetusti ja tuottaa tuloksia, joita ei voida saavuttaa perinteisellä kuntosaliharjoittelulla.

MMS-hoidot ovat huomattavasti tehokkaampia kuin perinteiset lihasharjoitukset, ja yksi 30 minuutin sessio vastaa noin viiden tunnin saliharjoittelua. Alun perin vammojen kuntoutukseen ja vahvistamiseen kehitetty menetelmä tukee myös hermoratoja ja verenkiertoa, mahdollistaa lihasten harjoittamisen, kun perinteinen liikunta ei ole mahdollista, ja vähentää lihasarkuutta harjoittelun aikana.

Lihasstimulaation hyödyt kattavat voimantuoton lisäämisen, hermotuksen parantamisen, lihaksen palautumisen nopeuttamisen, ei-toivotun rasvan vähentämisen sekä vatsan ja pakaroiden tiukentamisen, leikkauksen jälkeisen palautumisen, treenien kohdentamisen, korsetin kiristämisen ja ryhdin parantamisen.

 

Meillä käy hieronta/hyvinvointisetelit:  Eazybreak, Smartum hyvinvointiseteli (ei liikuntaseteli), ePassi, Edenred Virike

 

Sopimuksen mukaan:

 • Kinnesioteippaus
 • Urheiluteippaus
 • Kylmä ja lämpöhoidot

Yksityis ja yrityskäynnit, kysy tarjous

Ajanvaraukset / peruutukset puhelimitse:
p. 045-1461076


Ohjeita hierontaan tulevalle

Jotta hierontakokemuksesi on mahdollisimman onnistunut, tässä muutamia ohjeita.

Jos olet kipeä

Ethän tule hierontaan flunssassa tai muuten kipeänä. Elimistön kyky toipua on tällöin heikompi ja lisäksi voit tartuttaa muita. Vakavat sairaudet ovat usein myös esteenä hieronnalle. Ilmoita siis kaikki sairaudet ja vammat ennen hierontaa, jotta voimme ottaa ne hoidon suunnittelussa huomioon. Näin vältytään myös epätoivotuilta seurauksilta. Valviran rekisteröimänä ammattihenkilönä minulla on vaitiolovelvollisuus.
Tiedot voi tarkistaa , Terhikki.fi no; 50604385190

Hieronta-aika

Hieronta-ajan alussa mahdollisesti tehtävät testaukset kuuluvat kokonaisaikaan. Niiden tarkoituksena on varmistaa sinulle sopivin, paras mahdollinen hoitotulos.

Ajanvarauksen peruuttaminen

Mikäli et pääse varaamaasi hierontaan, peruutathan ajanvarauksen viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista ajoista veloitan puolet hoito hinnasta.

Hieronta hoitomenetelmänä

Olipa vaivasi niska- hartiaseudun jännitys tai olkapäissä tuntuva kiristys, hieronnasta löytyy siihen apu. Samoin kireät reidet ja pohkeet taikka jalkoihin säteilevä jomotus saavat apua käsittelystä. Ei aina tarvitse olla minkään laista vaivaa hierontaan tuloon voi vain tulla rentoutumaan ja saada päivän harmit pois mielestä ja pulssin tasaantumaan sekä aikaa itsellesi, tule päivän päätteeksi hierontaan.

HUOM:
Kerro aina hierojalle, mikäli terveydentilassasi on tai lähiaikoina on ollut jotain poikkeavaa.

Paikallisesti hierontaa rajoittavat seikat:

 • Infektiot ihossa
 • Laskimotukokset
 • Palovammat, myös auringonpolttama ihon akuuttivaihe
 • Tuoreet leikkaushaavat
 • Tuoreet vammat

Hieronnan estävät seikat:

 • Pahanlaatuset kasvaimet, (tarvittaessa tarkistettava lääkäriltä)
 • Hemofilia (verenvuototauti)
 • Tarttuvat ihotaudit
 • Keskushermostoperäinen halvaus
 • Iskeeminen kudos (ohentunut iho)
 • Suurentuneet imurauhaset
 • Tyrä

TERVETULOA HIERONTAAN


Lisää lihastesi hyvinvointia

Passiiviset venytykset lisäävät lihasten ja jänteiden elastisuutta ja liikkuvuutta. Lihaskiinnikkeiden käsittely lisää lihaksen toimintakykyä ja lihasten lähtö- ja kiinnityskohtien hieronta auttaa ehkäisemään jännevammoja. Urheiluhierontaa käytetään usein lievittämään urheilun aiheuttamia tai muusta syystä johtuvia lihaskipuja ja sekä ehkäisemään että lievittämään stressiä. 

Paineaaltohoidolla vähennetään kiputiloja ja parannetaan liikkuvuutta sillä on myös palauttava vaikutus lihaksiin. Tässä muutama esimerkki paineaaltohoidon vaikutuksista. Tutustu tästä linkistä paremmin paineaaltohoidon vaikutuksiin

Tutustu myös eri hoitomuotoihin mitä on tarjolla

Sinun ei tarvitse olla urheilija tullaksesi urheiluhierontaan. Kaikenikäiset, työssäkäyvät ja ikääntyneet asiakkaat ovat tervetulleita kokemaan hieronnan, urheiluhieronnan ja paineaaltohoidon perinpohjainen vaikutus. Vastaanottoni on kätevästi samassa rakennuksessa Nummelan Fit Clubin ja Vihtibowling kanssa.

Fascia käsittely poistaa kipua ja parantaa lihaksen suorituskykyä

Fascia käsittelyn tarkoituksena on palauttaa lihasten normaali toiminta, jotta lihas voi toimia, kasvaa, palautua ja rentoutua. Fasciat (lihaskalvo) tukevat kudosta ja vaikuttavat lihasten toimintaan ja voimankäyttöön. Ne reagoivat lihasten jännittymiseen ja supistumiseen ja saattavat siitä johtuen kipeytyä ja estää täydellisen liikeradan, voimatason saavuttamisen

Lihaskalvohieronta paitsi normalisoi Fascian venyvyyttä, se myös tarjoaa avun erityisesti kroonisista niska-, jalka- ja käsikivuista kärsiville. Fascia käsittelyä käytetään myös leposärkyihin, jännerappeumiin, nivelsideongelmiin ja rasituskipuihin. Käsittelyllä voidaan lisäksi edistää sidekudoksen korjautumista paranemisen aikana.

Kivunpoisto perustuu lihaskalvojen paineärsytykseen. Lihaskalvossa on kipuhermopäätteitä, jotka herkistyvät esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten kiputiloista. Tämä aiheuttaa aristusta ja kipua, joka saadaan helpottumaan aiheuttamalla paineärsytystä lihaskalvoille, mikä heikentää kipuhermojen aktiivisuutta.

Lihaskalvohieronta voidaan suorittaa muun hieronnan yhteydessä tai erillisenä hierontana.

Fascia käsittely ei ole kivutonta.


YRITTÄJÄ ja TYÖNANTAJA

Haluatko parantaa työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia?

Hieronta ja paineaaltohoito auttaa sekä lihasperäisiin vaivoihin että stressiin.
Työantajan tarjoama tai osittain maksama hyvinvointipalvelu antaa työntekijöille positiivisen kuvan yrityksen arvoista, jossa työntekijää arvostetaan.

Pyydä tarjous TYKY-päivään, kausisopimukselle tai mikä on kulloinenkin tarpeenne.

www.vero.fi:
”…Työnantaja voi kuitenkin muulla tavalla järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Työnantaja voi virkistystoimintana kustantaa työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tai tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa henkilökunnan käynneistä. Työpaikkalääkärin määräämä fysioterapia voi olla verovapaata työpaikkaterveydenhuoltoa. Etujen on oltava kustannuksiltaan kohtuullisia. Työnantajan järjestämissä kollektiivisissa eduissa kohtuullisuudelle ei ole määritelty tarkkaa euromäärää.

On kuitenkin huomattava, että jos työntekijä menee oma-aloitteisesti hierojalle tai fysioterapeutille ja työnantaja korvaa palkansaajalle hänen jo maksamansa laskun, kysymyksessä ei ole työnantajan järjestämä toiminta. Työnantaja korvaa tällöin palkansaajan elantokustannuksia, ja laskun määrä on palkkaa.”