Kevään uutuustunnit!

Keväällä FitClubilla alkaa keväällä paljon uusia tunteja! Tervetuloa liikkumaan hyvään porukkaan!

Lapsimix

Vihdoinkin myös lapset pääsevät meillä jumppaamaan! Suositusikäraja on 4-10 vuotta, mutta nuoremmatkin voivat tulla kokeilemaan. 

Millan ihana ja energinen Lapsimix maanantai-illoissa (17-18) ja lauantaiaamuissa (10-11). Lapset jumppaavat omalla 10-kerran leimapassillaan, joita myymme loppuviikosta alkaen vastaanotossamme. 10 kerran lapsijumppakortti maksaa 20€ (ei-jäsenten lapsille 30€) ja on voimassa 3kk. Sillä voi osallistua VAIN Lapsimix-tunneille. Ensimmäisen kerran tuntia saa kokeilla maksutta. 

Tervetuloa liikkumaan kaikki lapset!

Bailamama Women

Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama Women -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana!

www.bailamama.fi

Voimaharjoittelu

Sinulle, joka tykkäät treenata kovaa! Tunti tehdään kiertoharjoitteluna kuntosalilla. Tiukka, erilainen treeni joka kerta. Täällä teet sarjat ihan loppuun saakka, siitä huolehtii tunnin pitäjä 😉

PowerHiit

Tehokas puolituntinen jossa ei paljoa taukoja pidellä! Toiminnallinen intervallitunti lihaskunto- ja aerobisia likkeitä yhdistellen. Takuuvarma hiki! Kaikki mukaan!

Jooga

Tässä terveiset joogaohjauksen FitClubilla aloittavalta Annaliisalta:
 
Namaste!
 
Olen Annaliisa, ja olen ohjannut joogaa kymmenen vuotta. Astangajooga on lähinnä sydäntäni, ja olen sekä ohjannut että kokeillut muitakin joogalajeja. 
Jooga on uudistava harjoitus sekä mielelle että keholle ja sopii kaikille. Mitä siis pitäisi tehdä, kun tulee tunnille? Lyhyesti sanottuna: “relaa, älä kelaa” eli pää ja kroppa rennoiksi vain! 🙂
 
Tervetuloa!
jooga
Annaliisa joogaa auringon lämmössä.