FitClub MamaCamp!

FitClubin MamaCamp on tarkoitettu äideille ja pienokaisille. Kun äiti voi hyvin, hän jaksaa myös arjessa paremmin. Onnellinen äiti ja onnellinen lapsi – tämä on meidän fitclubilaisten tavoite! Tule mukaan ja paranna elämänlaatuasi, jaksamistasi ja luo uudenlaista suhdetta lapseesi liikunnan avulla.  

Kesto 10 viikkoa, kaksi tapaamista viikossa. Ensimmäinen tapaaminen ma 20.10. klo 15.00.

Toinen viikkotreeni aina äitien ryhmäharjoittelua FitClubilla, toisella tapaamisella mukana myös lapsi (äiti-lapsi-jumppaa, vaunulenkkejä, ulkoilua ja muuta liikunnallista yhdessäoloa)

MamaCamp sisältää jokaiselle yhden henkilökohtaisen tapaamisen personal trainerin kanssa – tällöin tehdään kuntosali/ravinto-ohjelma. Lisäksi alussa ja lopussa kuntotestit ja kehonkoostumusmittaukset!

MamaCampilla myös luvassa luento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unen merkityksestä, ruokavaliosta ja äidin jaksamisesta.

Mukaan mahtuu 15 äiti-lapsiparia! Ilmoittaudu viipymättä osoitteeseen milla@fitclub.fi. MamaCamp on ajateltu äideille, joiden lapset ovat 0-3 -vuotiaita. Ikäraja on joustava, koska äiti-lapsi -kertoja voi soveltaa omalle lapselleen sopiviksi. 

Hinta jäsenille 199€ ja ei-jäsenille 249€